GERMIPHENE

GERMIPHENE

UNO Topical Gel 30ml

Topikalni gel za zaštitu zuba od preosjetljivosti. Sprečava nastajanje zubnih naslaga i privlači na površinu zuba calcium phosphat čime stvara zaštitnu barijeru od vanjskih utjecaja.

Šifra: -

Cijena: Na upit

SPA DENT HOME 2 u 1

Sistem za izbjeljivanje zuba kod kuće. Ne izaziva preosjetljivost i siguran je za caklinu. Set sadrži sve potrebno kako bi pacijent u svom domu jednostavno mogao obaviti tretman izbjeljivanja :udlagu,mini lampu,gel za izbjeljivanje od 50ml,ključ nijansi,baterije i rezervne baterije .

Šifra: -

Cijena: Na upit

FLOLLI squezze 10ml

Lak za fluoridaciju. Nanosi se kistićem i stavra zaštitu na rizičnim mjestima. Osigurava zaštitu od demineralizacije. Reaplikacija nije potrebna 6 mjeseci. Aroma: lubenica.

Šifra: -

Cijena: Na upit

GOBBLE 2l

Proizvod za dezinfekciju usisnih sistema. Čisti efikasno od nečistoća i ostavlja ugodan miris. Ne sadrži opasne kemikalije. Ne pjeni se. Proizvod je koncentrat i 2l proizvoda dovoljno je za 66 primjena.

Šifra: -

Cijena: Na upit

CHROM-O-RED detektr plaka,60 ml

Tekućina je koncentrat. Na 10 ml vode ide 10 kapi tekućine . Okus peperminta.

Šifra: -

Cijena: Na upit

SMILE pasta za poliranje, 175 g

Pasta djelotvorno polira i uklanja tvrdokorna obojenja.Dostupna u srednje gruboj (okus jagoda) i gruboj (okus mint) varijanti.

Šifra: -

Cijena: Na upit

BUFF pijesak za pjeskarenje, 364 g

Univerzalni prah za pjeskarenje,ne začepljuje uređaje.Nakon korištenja ne ostavlja slan osjećaj u ustima ,već je usna šupljina osvježena i čista. U ponudi je okus višnje, crne maline i mint.

Šifra: -

Cijena: Na upit

60 SEC GEL, 450 ml

Proizvod za prevenciju karijesa kod pacijenta starijih od 6 godina.Također riješava preosjetljivost zuba i zubnih vratova kod odraslih.Nanosi se pomoću udlaga ili pomoću zubnih tampona.Djeluje već nakon minute. Ne ostavlja osjećaj suhih usta.Dostatno za 70 aplikacija. Dostupan u okusima jagoda, žvakaća guma,naranča i grožđe. AKCIJSKA CIJENA : 157,50 kn + PDV

Šifra: -

Cijena: Na upit

Bisernica © 2020